ännu en ljudbok | Linnea Theodorsson

Linnea Theodorsson

Annons

ännu en ljudbok

Kanske skall byta nick till bok-linnea och starta en bok-recensions-blogg istället? 😉 Haha. Nä men helt enkelt så plöjs det igenom en hel del böcker under cardion nu för tiden och mitt senaste tillskott som jag verkligen kan rekomendera är denna bok

 

att_valja

 

Text/beskrivning lånad av Adlibris 

 

Att välja glädje är en bok om att växa och utvecklas som människa. Det är en bok att läsa när man känner att man vill något mer med sig själv och sitt liv. Boken är full av övningar och redskap för hur du kan skapa ett bättre liv för dig själv och de människor du möter. Hur du kan göra för att må bättre, få det lättare i möten med andra människor, uppnå större balans och närvaro, känna dig lyckligare och friare. Bli mindre sårbar.

Att välja glädje ger dig verktyg för att långt mer kunna vara “den du var ämnad att vara”. Tryggare och modigare, mer spontan och kraftfull. Dag efter dag, vecka efter vecka … Ja, kort sagt, oftare känna glädje i livet.

Se boken som arbetsbok. Bär den med dig som följeslagare. Lev med den. Omtumlande, roande och utamanande. En bok som inte liknar någon annan. En bok att hämta kraft ur.

 
 
 
Det som jag kan tillägga med denna bok som är vädigt bra är att den är lätt att förstå för ALLA
Verligen ett tips! Vill ni köpa den som vanlig bokform så finns den i pocket för typ 50 spänn. Väldigt välinvesterade pengar om ni frågar mig!
 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. B

    Tack för tipset! Har börjat lyssna på denna ljudboken och den är väldigt behaglig att lyssna på under promenad när man inte kan/hinner läsa.
    Kul med annat i bloggen 😀
    Keep up the good work!
    Ha en fin helg ❤️

Annons
stats