baksida lår, rumpa och pollen | Linnea Theodorsson

Linnea Theodorsson

Annons

baksida lår, rumpa och pollen

Hej på er kära <3

Måste bara börja med att gnälla lite över dagens pollen-dos…jag var som liten mycket allergisk mot pollen men detta var något som sedan vuxit bort mer eller mindre (skönt nog!) men vissa dagar känner jag av det jättemycket…vissa dagar inte alls. Trots att de dagarna jag inte känner av det så värst, faktiskt kan vara de dagarna då enligt prognosen det skall vara som mest pollen!

 

Trotsade i alla fall min rinnande näsa och kliande ögon för en stund och njöt av de fina vädret idag när jag fick möjligheten i en liten stund. Man måste ju när de bjuds på såhär fint väder?!

 

11046246_10152957577122555_93150860782121441_n

 

Jag är totalt förälskad i min bikini från http://www.lovebylola.com/ Allt ifrån design, passform, färg till kvaliteten! Love it =)

 

Senare på dagen blev det ett benpass, eller baksida lår & rumpa rättare sagt

Började med 4 set med glute bridge supersettat med reverse hypers, fortsatte sedan med stela marklyft som supersettades även det men med lite kickbacks & mer reverse hypers (grym övning som verkligen fokuserar grymt på rumpan så kan inte bli för mycket sådanna!) Fortsatte sedan med pull throught i kabelmaskin – ytterligare en favoritövning för bakdelen. Tar grymt bra! Sedan avslutade jag med sittande lårcurl för baksida lår (tycker denna övning är perfekt mot slutet av passet) och lite hip abduction för rumpan. Brände riktigt skönt och gick därför nöjd från dagens pass, gick nöjd – men antagligen inte så snyggt 😉

 

Till frukost idag testade jag något nytt, tillagades i airfryern som ja såklart köpte haha..

Blev en ”gratäng” gjord på blomkol, äggvita och lite annat smått och gott som sedan fylldes med nötfärs, champinjoner – och toppades med ett helt ägg! Receptet hittar ni på min instagram, Linneatheo heter jag där =)

 

11657485_10152958420307555_1846122275_n

11694200_10152958420312555_1684614590_n

 

Blev riktigt smarrigt och matigt måste jag säga =)

 

Nu skall jag varva ner lite och lägga mig om en stund, i helgen skall jag besöka Petra i norge, åker på fredag men kommer tillbaka på måndag och har då Petra med mig. Hon stannar här i 3 veckor så kommer bli riktigt skönt att ha sin bästa vän här igen! Ordningen återställd =)

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats