Bikini olympia | Linnea Theodorsson

Linnea Theodorsson

Annons

Bikini olympia

Bikini olympia vanns (säger man så)? igår utav Nathalia Melo. Välförtjänt om ni frågar mig!

img_56841348861135img_56931348861136img_56971348861136img_57021348861137img_57111348861138img_57131348861138

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julian

  Vilken Godess hon är!
  Tack för en sjukt bra blogg, riktig motivationshöjare. Väljer helst din blogg eller http://iform.myshowroom.se
  för information, tips & trix samt givetvis ögongodis 🙂
  Hjälper något otroligt när man står trött o seg efter 9h på jobbet och känner att man inte orkar dra sig till gymmet så får man den där extra boosten, kan hon så kan jag också 🙂

  Mvh Julian

 2. Cleo

  Hej Linnea! Jag äter till mesta del kyckling,fisk,tonfisk,ägg,kesella ch massor av broccoli, jag vet att det gör underverk, innan och efter mina styrkepass får jag i mig kolhydrater.. Nu har jag skaffat mig en app där jag har börjat räkna kalorier, men med träning plus denna mat som jag äter ca. 5 gånger om dagen så ligger jag på nästan 700 kalorier kvar att äta när jag går och sover.. Känner att jag inte vill sitta och trycka i mig mer kolhydrater än vad jag behöver utöver de jag äter innan och efter min styrketräning, tycker du jag borde skippa att räkna kalorier och om jag ska lägga till något att äta om dagarna, vad tycker du att det kan vara isf? vill ju inte bara gå ner i vikt och fortfarande ha massor av fett på kroppen.. men själva appen visar att jag äter för mycket protein, vilket känns jättekonstigt.. 
  Det blev lite konstigt formulerat allting, men du kanske förstår min fråga.. 

 3. zeina

  Hade en fraga till dig Linnea. Onskar att du kunde svara pa den! Vad rekommenderar du for prestationshöjare? Vad anvander du for kosttilskott? Kram pa fina dig! Tack sa mycket for en san vettig o superbra blogg.

 4. Pussgurkan

  Hej ville bara skriva att jag älskar att kolla in din blogg (har den även som startsida på mitt internet för att jag blir motiverad bara av att se den) även fast jag tycker det är super tråkigt med träning och kolla om du kan ge lite tips =)
  Jag har precis köpt gymkort och ska börja träna för att gå ner lite i vikt och få en fastare kropp men vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag är ganska liten upptill med rumpa och lite större lår så jag vill mest gå ner på nerekroppen och få slimmade armar och lite smalare vader men inga synliga muskler på kroppen. Hur ska jag träna låren och rumpan och bli fastare utan att få större lår och hur ska jag göra med armarna vill bara att dom ska bli lite smalare. Kanske blev för mycket men skulle bli superglad för svar. Kram och lägg upp mer bilder älskar din kropp du är helt perfekt, jättefina ben och lår med en söt rumpa. Kram kram

 5. Frida

  Hej! Du är så himla duktig:) tänkte om du kunde skriva vad du tränar varje dag? Jag har lite svårt att veta hur man ska lägga upp träningen…hade varit kul och veta vad du tränar på måndag, tisdag mm. Inte alla övningar givetvis utan bara vilken kroppsdel! Ha det gött!

Annons
stats