hemmajobb | Linnea Theodorsson

Linnea Theodorsson

Annons

hemmajobb

Hallå där! Sitter hemma och jobbar framför datorn idag, för en stund sedan var min bikini-adept Frida, som tävlar imorgon (!!) på battle of scandinavia i alingsås hemma hos mig för att plocka upp foundation som hon får låna, lite olja & sedan skickade jag med henne en drös med Ironman-tidningar som hon skall få läsa nu idag när hon får vila 😉

 

Frida har en fantastisk form nu och är så laddad för att se henne på scenen imorgon..ja även en diettrött Linnea taggar till av detta haha.

11082989_10152744895772555_642703520_n

 

Så imorgon packar jag matlådorna (lowday så blir torsk och sparris på dagen för min del…) och beger mig till Alingsås! Blir ingen lång resa för oss, bara 5 mil så det blir skönt att vara på hemmaplan speciellt för Frida som också bor här i komunen och kan vila, ladda & fixa iordning sig hemma osv. Skall förövrigt bli jätteroligt att få träffa alla “fitnessvänner” som man lärt känna genom åren på mässor, events osv. Som tävlande själv så njuter man även av den något udda backstage miljön med doft av spraytan, riskakor &….svett om vi ska va ärliga haha. Alla nerver skapar en minst sagt spännande stämning och man kan kanske njuta lite mer av de som coach än tävlande själv, men många tävlande kommer att uppleva sin roligaste och stoltaste dag imorgon, jag också – fast då stolt över fina Frida! <3

För min egna del är det 5 veckor kvar idag tills vi beger oss till Danmark och jag skall kliva upp på scenen, de senaste 2 dagarna har varit otroligt trötta dagar, skall inte ljuga och säga annat. Men de vänder nog snart, jag tänker hela tiden på mitt mål och hur gärna jag vill detta och de får mig att pusha vidare även på gymmet när jag helst vill lägga mig på bänken haha, ja så känner man ibland och det gör nog alla som tävlar, kan understryka att detta händer sällan för mig och känslan av detta kommer först nu i slutet av diet, kroppen är såklart lite segare nu än för 13 veckor sedan när jag började denna resan.

 

11106237_10152744891132555_540810443_n

 

Det är ju alltid de sista som är det mest envisa och det kroppen inte vill släppa på, därför krävs de ofta en extra växel för att bli av med detta men försöker lugna mig själv med att det “ändå” är 5 veckor kvar. Har ju inte så mycket att bli av med egentligen men en del att tighta till… Nåväl. Fortsätta att kämpa bara =)

 

Hoppas ni har en fin fredag och fredagsmys gärna lite extra åt mig med .. <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats