Legs on sunday | Linnea Theodorsson

Linnea Theodorsson

Annons

Legs on sunday

Hej där! Som några av er kanske uppmärksammat så är söndagar mina fram/baksida/pumpa dagar och avslutar dem sedan några veckor tillbaka med min plyo cirkel (bläddra ner ett par inlägg för att se mer om detta)..

Blev 6 övningar plus 20 minuter av PLyon plus 10 min på bandet i lutning.

Jag har ofta problem med fettet på låren och att få det att släppa men jag känner faktiskt att det börjar släppa lite där också och formas till. Ska bli kul att se vad kommande veckor kommer att ge. Bara att kämpa på!! 🙂 sedan är det en balansgång med, eftersom jag tävlar i bikini diva så skall jag inte vara för hård och eftersom bedömningen inkluderar en fin helhet och skönhet så är detta inte heller önskat. Men man får gå på det man själv tror och tänker passar helt enkelt 😃

Tänk… Bara 4 söndagspass kvar innan tävlingen 😳 ingen tid att spara på krutet här precis inte!😌
image
Annars idag har jag jobbat, handlat mat, förberett mat… Ja dagen har gått fort och snart är det måndag igen, lets Bring it! Puss och kram, ha en fin kväll alla där ute ❤️❤️💗

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats